NULL Mersin Üniversitesi | Öğrenci Gelişim Uygulama Ve Araştırma Merkezi |

Öğrenci Gelişim Uygulama ve Araştırma Merkezi

OGEM, 09.12.2012 tarih ve 28492 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelik çerçevesinde Mersin Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bir uygulama ve araştırma merkezidir.

OGEM'in amacı, üniversitede ön lisans, lisans ve lisansüstü öğretim programlarına kayıtlı tüm öğrencilerin eğitimsel, mesleki, sosyal ve bireysel alanlardaki gelişim düzeylerinin artırılmasını sağlamak, öğrencilerin olası problemlerinin çözümüne katkı sunmaya yönelik her türlü öğrenci destek programları düzenlemek, öğrenciler için en uygun öğrenme ortamlarının oluşturulmasına destek olmak, rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri vermek ve bunlarla ilgili araştırma ve yayınlar yapmaktır.

Merkezimiz, birimlerimiz ve programlarımız ile ilgili tüm bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Çalışmalarımızla ilgili önerilerinizi ogem@mersin.edu.tr e-posta adresinden bize iletebilirsiniz.

Yönetim

Merkez Müdürü

Yrd. Doç. Dr. Cem Ali Gizir

Mersin Üniversitesi